Politika kolačića

Da bi ova stranica funkcionirala ispravno, ponekad postavljamo male datoteke podataka kolačići (cookies) na vaš uređaj. Većina velikih sajtova takođe to radi.

 

Šta su kolačići?

Kolačić je mala tekstualna datoteka koju veb lokacija čuva na vašem računaru ili mobilnom uređaju kada posetite veb-lokaciju. Omogućava veb lokaciji da zapamti vaše radnje i postavke (kao što su login, jezik, veličina fonta i druge postavke prikaza) u određenom vremenskom periodu, tako da ne morate stalno da ih ponovo unosite kada se vratite na lokaciju ili pregledajte od jedne do druge stranice.
Kako koristimo kolačiće?
Naš sajt koristi kolačiće uglavnom da bi zapamtio postavke koje imate o prikazu sajta: podrazumevani jezici - kada izaberete jezik u gornjem desnom uglu biće zapamćen u kolačiću dok ga ponovo ne promenite. vjerodajnice za provjeru autentičnosti - u slučaju da na stranici za prijavu odaberete opciju 'Zapamti me'. Ako izaberete ovu opciju, login i šifrovana lozinka će biti zapamćeni u kolačiću na vašem računaru i koriste se za automatsku autentifikaciju. preferencija za prikazivanje mobilnog predloška dok je u mobilnom okruženju i obrnuto, nepokretni predložak prilikom pregledavanja sa mobilnim uređajem. spisak unosa koje dodate u spisak Uporedi listu preferencu da se oglasi sa stranicama za pretragu prikazuju u režimu liste ili galerije ******** Izbriši ispod ako se ne odnosi na vaš sajt ********** izbor koji ste napravili o prikazivanju oglasa za odrasle kategorije affiliate koji vas je doveo na naš sajt.
Kako kontrolisati kolačiće?
Kolačiće možete kontrolisati i / ili obrisati po želji - za detalje pogledajte aboutcookies.org. Možete da izbrišete sve kolačiće koji su već na vašem računaru i možete da podesite većinu pregledača da ih sprečite da budu postavljeni. Međutim, ako to uradite, možda ćete morati da ručno prilagodite neke postavke svaki put kada posetite lokaciju i neke usluge i funkcionalnosti možda neće raditi.

 

 

 

 

 

 

Idi na vrh
Ovaj sajt koristi kolačiće. Nastavljajući da pretražujete sajt, pristajete na naše uslove korišćenje kolačića. Pročitajte više... uslovi kolačića.