Prijavi se Registruj se   Pocetna O nama Kontakt
OGLASI SVE  

 
 
Privatnost

oglasisve.com poštuje privatnost svojih korisnika i ucinice sve kako bi zaštitio privatnost vaših licnih podataka u skladu sa vazecim zakonima.

Prilikom registracije na oglasisve.com, potrebno je upisati samo one podatke koji su potrebni kako bi se ostvarila što bolja i kvalitetnija saradnja izmedju vas kao korisnika i stranica oglasisve.com.

oglasisve.com ne zahteva od svojih korisnika da otkriju više podataka nego što je potrebno za korištenje neke od usluga na spomenutim stranicama. Vi ste saglasni da vaši licni podaci budu korišteni u svrhu poboljšanja naših usluga, upotpunjavanja prodaje te radi spajanja kupaca i oglašivaca.

Takodje ste saglasni da oglasisve.com ima pravo upotrebiti e-mail adresu svog oglašivac¨a u sledece svrhe:

  • slanje obavestenja o novoj ponudi na oglasisve.com ,
  • slanje obavestenja o statusu predatog oglasa,
  • kao i sve vrste obavestenja vezana uz oglas koji je oglašivac¨ predao ili uz samo oglašavanje.

Ako zelite koristiti stranice oglasisve.com duzni ste osigurati tacnost vaših licnih/kontakt podataka. Isto tako vaši kontakt podaci moraju biti potpuni i azurni.

oglasisve.com se obvezuje da licne podatke svojih korisnika nece dostaviti trecoj strani, osim u sluc¨ajevima kada to zahteva pozitivno pravo ili u dobrom uverenju tj. u uverenju da su ocuvanje ili otkrivanje podataka razumno potrebni.

Podaci se mogu otkriti samo radi zaštitite prava, imovine ili licne sigurnosti oglasisve.com , njenih korisnika ili sire javnosti.

Osim toga, podaci se mogu otkriti i u slucajevima kako bi se provela Pravila i uslovi korištenja stranica oglasisve.com te kako bi se odgovorilo na tvrdnje da neki sadrzaj krši prava trecih strana i kako bi se odgovorilo na tvrdnje da su sadrzane informacije (npr. telefonski broj) trece strane objavljene ili prenešene bez odobrenja ili kao oblik uznemiravanja.

 
ekonomik

Opcija placenih oglasa "ekonomik"

Najnovije Vesti
Prevara KZS
Pratite nas:fb tw

Azurirajte

O nama Nasa kompanija Zakon o oglasavanju Privatnost Kontakt
@ Copyright 2008 - oglasisve.com
Powered by:Oglasi Sve